Jap-City

professionell bilimport

NEW - Track the progress of your car! Have you ordered a car through us? Now you can track it's progress from when we first receive your deposit payment, up until it's ready to pick up, ready to drive away with the Swedsih plates on... Give it a test run by clicking here and use the following demo account credentials: Username: Test and Password: trackmycar. Just another step that Jap-City is taking to make your import journey a pleasant one... Enjoy the ride!

Har du hittat en bil i Storbritannien eller Japan som du vill ha exporterat till Sverige 'Japan import'? Du kan använda vår tjänst ( bilimport från Storbritannien England och Japan ) för att ordna en deposition (deposit) för att säkra bilen (vanligtvis inom några timmar), köra en poliskontroll för att kontrollera att den inte är stulen, får en visuell inspektion på plats, transport inom Storbritannien eller Japan med full försäkring och sjöfart till Göteborg. Vi erbjuder även en garanti på upp till 8000 kronor för några allvarliga mekaniska fel som upptäcks inom en månad efter att du har hämtat din bil från hamnen i Göteborg. Vi kan även ordna den svenska registreringen. Kontakta oss för mer information.

Sök bilar som redan finns in Storbritannien och Japan

Du kan söka hundratusentals bilmodeller till salu i Storbritannien och Japan direkt från vår webbplats som kommer att göra Jap-City till din one stop shop för att söka, köpa, exportera och fä den svenska registreringen av alla fabrikat och modeller av bilarna. Alla priser inkluderar leverans till Göteborg, den svenska registreringen och resultaten visas i Svenska Kronor!

Jap-City är känt för att ha det bästa ryktet i Sverige när det gäller att hitta och hämta alla typer av bilar ( Amerikanska, Europeiska och Japanska ) i Japan och Storbritannien för export till Sverige. Vi är också det mest konkurrenskraftiga företaget, dessutom erbjuder vi den bästa efterförsäljningsservice.

Om Jap-City

Vi har exporterat bilar till Sverige i 12 år, och är nu den ledande exportören av Japanska sportbilar till den Svenska marknaden.

Klicka här för att se bilarna som finns tillgängliga för oss i Japan och Storbritannien. Klicka här för att skicka oss din förfrågan om du inte hittar det du letar efter på denna sida. Om vi inte har det i vårt lager, kan vi säkert hitta den åt dig!

Vårt mål är att du kommer att bli 100% nöjd med våra snabba svar på dina frågor, informera dig om varje steg i utvecklingen med bilens leverans, och sist men inte minst vill vi att du ska vara 100% nöjd med din bil!

Ta inte bara vårt ord för det, kontakta bil klubbar och forum och be om referenser. Vi vet att du bara kommer att få höra bra saker från våra tidigare kunder.

Jap-City sponsrar Skyline Sweden och JapMeet Sweden.

Synpunkter...

Synpunkter - Klicka på följande länkar för att se hundratals trådar som har lagts av tidigare Jap-City kunder på bara ett fåtal av de svenska bil forum: Zatzy - Skyline.se - Garaget.

Our car export service also includes all countries in Europe and worldwide - Vores bil eksport service også omfatter Danmark - Automme vienti palveluun kuuluu myös Suomen - Bilen vår eksport service inkluderer også Norge - Unser Auto Export Service umfasst auch Deutschland - Notre service d'exportation de voiture comprend aussi la France.

Stats...